پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم علیه السّلام:
مراسم جشن سالروز ميلاد با شكوه پيامبر اكرم حضرت محمد مصطفی صلی الله عليه و آله و سلم و سالروز ولادت حضرت امام جعفر صادق عليه السّلام در بارگاه ملكوتی حضرت عبدالعظيم حسني عليه السّلام برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسنی عليه السلام، در این مراسم که روز سه شنبه 14 آذر ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مصلای بزرگ ري برگزار می گردد، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر علم الهدی به سخنرانی پرداخته و آقاي احمد نیکبختیان مداح اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام به مولودی خوانی خواهد پرداخت.
همچنين در روز چهارشنبه 15 آذرماه مصادف با سالروز ميلاد با سعادت حضرت خاتم النبيين محمد مصطفی صلي الله عليه و آله و سلم و امام جعفر صادق عليه السلام بعد از نماز ظهر و عصر در مصلاي بزرگ ري مراسم مولودي خواني توسط آقاي سیدامیر حاج احمدی مداح اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام برگزار می گردد.
روابط عمومی آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السّلام ضمن تبريك اين ايام فرخنده از عموم عاشقان و ارادتمندان به ساحت مقدس اهلبيت عصمت و طهارت عليهم السّلام براي حضور در اين مراسم معنوی دعوت بعمل مي آورد.
حضرت محمد (ص) در تورات و برخى كتب آسمانى «احمد» ناميده شده است. آمنه، دختر وهب، مادر حضرت محمد (ص) پيش از نامگذارىِ فرزندش توسط عبدالمطلب به محمّد، وى را «احمد» ناميده بود.
القاب حضرت محمد (ص) رسول اللّه، نبى اللّه، مصطفى، محمود، امين، امّى، خاتم، مزّمل، مدّثر، نذير، بشير، مبين، كريم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذكّر، يس، طه و... می باشد و از مناصب آن حضرت (ص) می توان به آخرین پیامبر الهی، بنیانگذار حكومت اسلامى و نخستين معصوم در دين مبين اسلام اشاره کرد.
تاریخ ولادت حضرت محمد (ص) به روایت شیعه روز جمعه، هفدهم ربیع الاول عام الفیل برابر با سال 570 میلادی و در کتب اهل سنت روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاول ذکر شده که این هفته به نام هفته وحدت نامگذاری شده است.
رسالت و زمامدارى حضرت محمد (ص) از 27 رجب سال چهلم عام الفيل برابر با سال 610 ميلادی در سن چهل سالگى آغاز و تا 28 صفر سال يازدهم هجرى به مدت 23 سال عهدهدار امر رسالت و نبوت بود. آن حضرت علاوه بر رسالت، به مدت 10 سال امر زعامت و زمامدارى مسلمانان را پس از مهاجرت به مدينه طيبه بر عهده داشت.
امام جعفر صادق (ع) نیز در پگاه روز جمعه يا دوشنبه هفدهم ربيع الأول سال 80 هجرى، معروف به سال قحطى، در مدينه ديده به جهان گشود. اما بنا به گفته شيخ مفيد و شیخ كلينى، ولادت آن حضرت در سال 83 هجرى اتفاق افتاده است. ليكن ابن طلحه روايت نخست را صحيح تر مي داند و ابن خشاب نيز در اين باره می گويد که چنان كه ذراع براى ما نقل كرده، روايت نخست، سال 80 هجرى، صحيح است.