پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
جمعی از اساتید دانشگاه علم و صنعت با حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر، تولیت این بارگاه ملکوتی دیدار و گفتگو کردند.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله ری شهری و خدمات شایسته آن عالم مجاهد در این بارگاه ملکوتی، اظهار داشت: حضرت عبدالعظیم(ع) امامزاده ای والامقام، محدث و عالم به تمام امور دینی بود، ارجاع مردم در امور دینی توسط امام هادی(ع) به آن حضرت، برابری ثواب زیارتش با حضرت سیدالشهداء(ع) و خطاب «انت ولینا حقا» از جانب امام هادی(ع) از ویژگی های ممتاز آن محدث والامقام است.
وی افزود: حضور حضرت عبدالعظیم(ع) در ری در دورانی که اکثر مردم این خطه پیرو مذهب اهل بیت نبودند موجب شد تا فضای دینی این منطقه تغییر کرده و فرهنگ تشیع گسترش پیدا کند و در سرتاسر ایران توسعه یابد.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث با اشاره به ظرفیت بالای فرهنگی این حرم مطهر و لزوم بهره وری از جاذبه این بارگاه ملکوتی در راستای توسعه معنویت در میان جوانان خاطر نشان ساخت: امروز متأسفانه دشمنان اسلام و انقلاب به صورت گسترده در حال شبهه افکنی در اذهان به ویژه نسل جوان هستند که در این شرایط لازم است تا در جهت توسعه فرهنگ متعالی اسلام و تشیع، نهایت استفاده را از ظرفیت اماکن مذهبی و فرهنگی ببریم.
وی با اشاره به جاذبه قرآن، احادیث و سیره پیامبر(ص) و ائمه معصومین علیهم السلام تصریح کرد: اگر دین و معارف الهی به درستی برای اقشار مختلف مردم تبیین گردد بی شک گرایش جامعه نسبت به مذهب بیش از پیش افزایش یافته و وجدان های پاک مجذوب حقیقت دین خواهند شد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) اظهار داشت: اسلام از مردم خواسته تا به عنوان یک واجب شرعی به دنبال علم بروند و به عقلانیت نیز در کنار دین و علم توجه ویژه داشته باشند، در این صورت است که کارها درست و اصولی پیش خواهد رفت و بر جاذبه دین افزوده خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر خاطر نشان ساخت: اگر ما به دنبال عرضه و گسترش اسلام در جهان هستیم ابتدا باید در داخل با برنامه ریزی صحیح، اسلام واقعی و به دور از پیرایه را به مردم معرفی نماییم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به برنامه های فرهنگی حرم در دوره جدید و استقبال روزافزون اقشار مختلف از این ویژه برنامه ها تصریح کرد: در مجموعه برنامه های فرهنگی و مذهبی حرم مطهر، سعی بر آن شده این جلسات متناسب با اقتضائات امروز و در قالب جلسات گوناگون معارفی، فرهنگی و تربیتی برگزار گردد.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث با تأکید بر موضوع استفاده از تخصص خادمین افتخاری خاطر نشان ساخت: استفاده بهینه از حضور خادمان افتخاری با توجه به دانش و تخصص این عزیزان در راستای توسعه خدمات در حوزه های مختلف از برنامه های در دست اقدام این آستان مقدس است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جاذبه های فرهنگی شهرستان ری تصریح کرد: با توجه به حدود 200 اثر تاریخی و مذهبی و حدود 30 امامزاده در شهرستان ری، باید با برنامه ریزی صحیح و اقدامات و طرح های فرهنگی مانند طرح روایت گری، بستر را برای جذب و حضور اقشار مختلف و همچنین زائرین کشورهای خارجی که هم اکنون نیز در این آستان مقدس و دیگر مراکز مذهبی شهرستان حضور می یابند، بیش از پیش فراهم کنیم.
وی در پایان بهره مندی از دانش اساتید دانشگاه و متخصصین در حوزه های مختلف در راستای ارتقاء و توسعه خدمات این بارگاه ملکوتی را خواستار شد.