پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر در مراسم تواصی به حق در جمع معاونین، مدیران و کارکنان آستان مقدس ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، اظهار داشت: زندگی حضرت صدیقه طاهره(س) گرچه کوتاه بود اما هم از بُعد فردی و هم اجتماعی سراسر درس و عبرت برای جامعه اسلامی است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) افزود: حضرت زهرای مرضیه(س) از آغاز کودکی و با وقوع تحریم های شعب ابی طالب و دسیسه های متعدد مشرکان علیه پیامبر اکرم(ص) و اصحابشان در سال های هجرت، در سختی و مشقت های فراوانی قرار گرفتند که استقامت و صبوری آن حضرت الگویی برای همگان است.
وی برهه های مختلف زندگی حضرت زهرا(س) را درس آموز توصیف کرده و خاطر نشان ساخت: ازدواج آن حضرت با حضرت علی(ع)، تربیت فرزندان، تعلیم وتربیت بانوان، مبارزات سیاسی و سلوک رفتاری و عبادی ایشان حاوی آموزه ها و پندهایی است که باید مورد توجه و الگوی ما باشد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه های موفقیت انسان در امور اظهار داشت: یکی از مهمترین عوامل موفقیت انسان، توکل برخدا و امیدواری به حق تعالی است به طوری که به غیر او امیدی نداشته باشد و منشأ تمامی خیرات و برکات را فقط و فقط خداوند تبارک و تعالی بداند.
وی افزود: با مشاهده وقایع گوناگون در زندگی انبیاء الهی و توطئه های دشمنان علیه پیامبران درمیابیم آن حضرات با توکل بر خدا بر دسیسه ها و دشمنان فائق می آمدند که این نتیجه دیدگاه توحیدی پیامبران بود که عزّت و ذلّت را فقط در ید الهی می دیدند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به صفت تقوا به عنوان یکی دیگر ازعوامل موفقیت انسان ابراز داشت: در روایتی از پیامبر اکرم(ص) آمده است که اگر فردی می خواهد عزیزترین افراد نزد مردم شود تقوا پیشه کند؛ تقوا هرشخصی را نزد خدا و هم نزد مردم عزیز می کند، زیرا هنگامی که مردم مشاهده می کنند فردی اهل کذب نیست، آبروی دیگران را حفظ و از ظلم دوری می کند، این اوصاف به طور طبیعی سبب عزت فرد در میان جامعه می گردد.
وی تشخیص حق از باطل را یکی از آثار مهم تقوا برشمرده و خاطر نشان ساخت: در تاریخ اسلام و بعد از پیامبر اکرم(ص) بسیاری از اصحاب پیامبر مانند طلحه و زبیر که از مجاهدین در کنار پیامبر بودند به دلیل نداشتن ملکه تقوا از مسیر حق خارج گردیده و سقوط کردند و در مقابل شخصیت هایی مانند عمار یاسر، اباذر و سلمان تا آخر با رسول خدا(ص) ماندند و حتی با گذشت چهارده قرن از ظهور اسلام همچنان از این بزرگان به نیکی یاد می شود.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث افزود: انجام کارها به نحو شایسته یکی دیگر از رمزهای موفقیت انسان در امور است؛ با بررسی مسائل مختلف فرهنگی، تربیتی، اجتماعی، اقتصادی، صنعتی، عمرانی و... در میابیم تمامی ضعف ها و آسیب های موجود ناشی از عدم انجام امور به نحو شایسته و درست است، هر فردی در هر جایگاه و سمتی باید به انجام امور محوله به نحو احسن توجه ویژه ای داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در پایان با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) که می فرمایند: "كسى كه برادر مسلمانش بر او وارد شود و وى را گرامى بدارد در حقيقت خداوند عزّ و جلّ را گرامى داشته است" تصریح کرد: رفتار مناسب و حسن خلق با مردم یکی دیگر از عوامل کامیابی انسان است؛ برخورد مهربانانه و مدارا با همه مردم بدون نگاه به جایگاه، لباس و ثروت افراد از آموزه های سیره نبوی برای همگان است و آن حضرت برای پایه ریزی این فرهنگ در جامعه اسلامی بسیار تلاش نمودند.