پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
مدیران حراست مناطق 22 گانه شهرداری تهران با حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در ابتدای این دیدار ضمن خیرمقدم به میهمانان، به اهداف انقلاب اسلامی اشاره کرده و اظهار داشت: امام خمینی (قدس سره) از آغاز رهبری نهضت همیشه بر این مهم تأکید داشتند که اسلام می تواند زندگانی دنیا و آخرت مردم را تأمین کند و آنان را ضمن برخورداری از رفاه نسبی، از معنویت دینی نیز بهره مند سازد؛ سپس با ساده زیستی، آینده نگری، پرهیز از حب جاه و مقام و همراه با مردم بودن، مردم را عاشق خود ساخته و انقلاب را به پیروزی رساندند. پس از پیروزی انقلاب نیز سلوک امام تغییر نکرد و به آنچه گفته بودند، پایبند ماندند. مردم هم که اخلاص و پاکی و صفا و صمیمیت امام را دیدند، در همه صحنه ها کنار ایشان بوده و جانفشانی کردند و شهدای فراوانی تقدیم اسلام و انقلاب کردند.
تولیت آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در ادامه افزود: پس از رحلت امام خمینی (قدس سره) مقام معظم رهبری نیز با ادامه دادن همان مسیر مردم و جامعه را به خوبی رهبری کردند؛ لیکن جاماندگان از انقلاب و مردودشدهگان در مسیر و دنیا طلبان هم به فکر سوء استفاده از موقعیت ها برآمده و کارهایی کردند که به اعتماد عمومی خدشه وارد شد و عده ای را نیز دلزده کردند. حال در چنین شرایطی وظیفه ما و شما هست که موانع را از سر راه انقلاب و مردم برداریم تا همگان به آینده امیدوار و احساس کنند ایران اسلامی رو به پیشرفت بوده و مشکلات یکی پس از دیگری حل خواهد شد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) تلاش همه کارگزاران نظام اسلامی در راستای اعتمادسازی بیش از پیش مردم را امری ضروری عنوان کرده و تصریح کرد: همه مسئولین در نظام اسلامی باید کوشش کنند تا ضمن تسهیل در امور مردم، موانع و مشکلات در تمامی سطوح اداری، خدماتی، رفاهی و...که پیش روی مردم است رفع شود تا خدایی ناکرده این نظام و اسلام به واسطه عملکرد ما تضعیف نگردد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به برخی روندها و عملکردهای ناصواب در حوزه نظام اداری کشور ابراز داشت: بعد از گذشت چهل و سه سال از پیروزی انقلاب اسلامی برخی کاستی ها و روش های غلط مدیریتی زیبنده نظام اسلامی ما نیست، بر همین اساس باید همه مسئولین در هر جایگاهی فرصت ها را از دست نداده و هرچه سریعتر این ضعف ها را اصلاح نمایند.
وی با اشاره به روایاتی از ائمه معصومین علیهم السلام در خصوص ملاک های مدیریت در جامعه و همچنین رفتار و اخلاق اجتماعی صحیح خاطر نشان ساخت: مسئولیت پذیری، خیرخواهی نسبت به دیگران، عدم نقل آنچه نسبت به آن آگاهی نداریم، تفکر و مطالعه و بررسی قبل از سخن گفتن و پرداختن به عیوب خود قبل از پرداختن به عیوب دیگران، آموزه های روایی است که باید سرلوحه ما در تمامی امور قرار گیرد.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در بخش دیگری از سخنان خود با تبیین دیدگاه اسلام نسبت به متخلفین اظهار داشت: اسلام هیچگاه در صدد طرد خطاکار نیست بلکه به دنبال اصلاح و هدایت متخلفین به مسیر صحیح و رستگاری عموم جامعه است، که در این راستا دو اصل پیشگیری و مراقب با استفاده از روش های دقیق و مؤثر در جلوگیری از وقوع تخلفات بسیار حائز اهمیت است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر دین اسلام را دین مترقی، پویا و دارای برنامه برای تمام ابعاد زندگی بشر توصیف کرده و ابراز داشت: در میان ادیان، تنها اسلام است که برای تمامی بخش های زندگی بشر اعم از زندگی فردی و اجتماعی، اقتصاد، بهداشت، تربیت و...دارای برنامه و رهنمود است و ما برای رسیدن به جامعه آرمانی نیازمند عمل به این دستورات هستیم، اما عمل برخلاف این آموزه ها و مشغول شدن به مناقشات و جناح بندی های سیاسی، موجبات عدم موفقیت، دلسردی و نارضایتی مردم را فراهم می آورد.
وی در پایان تصریح کرد: همه مسئولان و کارگزاران نظام اسلامی باید تلاش کنند تا به واسطه عملکرد شایسته خود امید را به مردم و جامعه تزریق کنند که بی شک این امر تضمین کننده آینده ای روشن همراه با پیشرفت روافزون کشور خواهد بود.