پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) در شب شهادت مولای متقیان حضرت امام علی(ع) غرق در ماتم و عزا بود و مراسم احیاء شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در این آستان مقدس با حضور گسترده مردم خداجوی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، در این شب نورانی، صحن ها و رواق ها مملو از عاشقانی بود که دست نیاز به درگاه بی کران رحمت حق برداشته و برای اتحاد و نصرت امت اسلامی و رفع گرفتاری ها و تعجیل در ظهور حضرت ولیعصر(عج) دعا کردند.
همه مردم از تهران، ری و شهرستان های اطراف، خود را به کربلای ايران رسانده بودند تا در جوار مرقد شريف حضرت عبدالعظیم و امامزادگان مجاور ایشان علیهم السلام بخشش گناهان خويش را از پروردگار عالميان طلب كنند.
این مراسم با قرائت دعای جوشن کبیر، مرثیه سرایی و سخنرانی و مراسم احیاء توسط حجت الاسلام و المسلمین قرنی همراه بود و خیل زائرین حاضر در بارگاه ملکوتی حضرت عبدالعظیم(ع) در این شب روحانی با معبود خویش غرق دعا و مناجات شدند.
در اين مراسم حجت الاسلام و المسلمين قرنى به سخنرانى با موضوع نحوه برخورد امام علی(ع) با بیت المال پرداخت و گفت: امیرمومنان على(ع) نسبت به تقسیم بیت المال و صیانت از آن بسیار حساس و دقیق بودند به حدی که وقتی برادرشان عقیل از ایشان درخواست کمک بیشتر از بیت المال کرد امام با او به گونه اى برخورد کردند تا دیگران نیز درس عبرت بگیرند.
وی در ادامه با استناد به کلام امیر حکمت و بلاغت ادامه داد: حضرت می فرمایند: عقیل برادرم را دیدم که به شدت فقیر شده بود و از من می خواست کیسه ای گندم از بيت المال به او ببخشم، او تصور می کرد که من دینم را به او می فروشم و به دلخواه او قدم برمی دارم و از راه و رسم خویش دست می کشم.
حجت الاسلام والمسلمین قرنی اضافه کرد: همچنین حضرت فرمودند: من آهنی در آتش گداختم، سپس آن را به بدنش نزدیک ساختم تا با حرارت آن عبرت گیرد، ناله ای سر داد! گفتم: ای عقیل از آن ناله كردى که انسانی آن را به بازیچه سرخ کرده، اما مرا به سوی آتشی می کشانی که خداوند جبار با شعله خشم و غضبش آن را برافروخته است؛ امام در برخورد با بیت المال بسیار دقیق بودند.
استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه امام با صدور بخشنامه به حاکمان و فرمانداران آنان را نسبت به مصرف صحیح بیتالمال تذكر می دادند، ابراز کرد: در یکی از نامه ها حضرت چنین می نويسند، قلم ها را تیز کنید، ریز بنویسید، سطرها را نزدیک به هم و کم فاصله بنگاريد، تنها به ادای مقصود اکتفا کنید، به طور کلی از زیاده روی دوری کنید، چرا که بیت المال مسلمانان نمی تواند آن را تحمل کند!
وی با اشاره به ماجرای ربودن خلخال از زن یهودی، بیان داشت: زمانی که این خبر به حضرت رسید ایشان فرمودند: اگر مسلمانی این خبر را بشنود و از شدت غصه جان دهد حق دارد، اين فرموده نشان از دردمندى فوق العاده حضرت على(ع) نسبت به جامعه اسلامى دارد كه ربودن خلخال از يك زن كه در ذمه اسلام است تا چه حد براى ايشان با اهميت بوده است.