پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم علیه السّلام ؛
دیدار نخبگان کنکور سراسری مرکز آموزش قرآن کریم با معاون فرهنگی و امور زائران آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم (ع)
نشست صمیمی 10 نفرحافظ و قار ی افتخار آفرین مرکز آموزش قرآن کریم آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم (ع) در کنکور سراسری با خادم القرآن عباس سلیمی معاون فرهنگی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم علیه السّلام .
به گزارش روابط عمومی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم علیه السّلام ؛ این مراسم در ساعت 16 روز سه شنبه 24 مرداد ماه در آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور پیشکسوت قرآنی عباس سلیمی و 10نفر از قرآنیان مرکز آموزش قرآن کریم آستان مقدّس که از نخبگان کنکور سراسری سال جاری بوده اند به همراه جمعی از کارشناسان مرکز آموزش قرآن کریم تشکیل شد.
براساس این گزارش مراسم با تلاوت آیات نورانی قرآن کریم توسط رضا عربی مهربانی ( رتبه اول ترتیل خوانی در مسابقات اخیر در استان تهران ) شروع شد و در ادامه مدیر مرکز آموزش قرآن حجت الله میرزایی ضمن خیرمقدم به نخبگان قرآنی و حضار ، به آیه شریفه " لیس للانسان الا ما سعی" سرمایه انسان چیزی نیست جز تلاش و کوشش و بحمدالله شما در این راه موفق بوده اید ، اشاره نموده و از پذیرفته شدگان قرآنی مرکز در دانشگاه ها خواست تا در دانشگاه محل تحصیل خود نیز به کارهای قرآنی بپردازند.
در ادامه این نشست دوستانه استاد عباس سلیمی با ابراز خرسندی ، علاقه و محبت نسبت به حضور در جمع نخبگان قرآنی کنکور سراسری ، مراتب سلام و تبریک تولیت آستان مقدس آیت الله محمدی ری شهری را به این جوانان پر افتخار ابلاغ نموده و به جوانان موفق حاضر در جلسه توصیه کرد تا همواره سعی نمایند رضایت قلبی دو فرشته آسمانی یعنی پدر و مادر را کسب نمایند .
استاد سلیمی به اشاره به آیه شریفه "و ان تعدوا نعمت الله تحصوها" اظهار داشت اکثر قریب به اتّفاق نعمات بیشمار الهی به طور طبیعی در معرض زوال هستند و اگر چه تعداد این نعمات بیشمار است اما بی حساب و کتاب نیستند !
یکی از آن نعمات نعمت جوانی است که شما فعلاً در آن مقطع حضور دارید و با فرض فقدان آن به ارزش واقعی آن پی خواهیم برد. خداوند در قرآن کریم می فرمایند "ثمّ لتسئلن یومئذ عن النعیم" یعنی در قیامت از نعمات از همه ما بازخواست میکنند ، پیامبر(ص) فرموده اند: در قیامت هیچ کس قدم از قدم برنمی دارد مگر اینکه باید به چهار سوال پاسخ دهد:
1- مال و اموال خود را از کجا بدست آورده ؟ 2- این مال را در چه راهی صرف کرده ؟ 3- عمر خود را چگونه گذراند ؟ 4- مقطع جوانی عمر خود را که بهار عمر است چگونه گذرانده ؟ .
وی تاکید کرد : خداوند به شما دو نعمت عنایت نموده (درخشش علمی و نعمت قرآن) که بهره وری در سایه سار نعمت قرآن ، اعظم و ارجح است بر نعمت اول . البته برای هر نعمتی حاسدی وجود دارد(اجنّه و شیاطین /و برخی از انسانها) و باید بیش از این مراقب باشید تا از نعمت قرآن محروم نشوید.
خادم القرآن عباس سلیمی ضمن یاد نمودن از از دو شهید دانشمند و متدین (شهید شهریاری و شهید حسن تهرانی مقدم) که نقش بسیار مهمی در پیشرفت علمی و ارتقاء توان رزمی کشور ایفا نمودند از این جوانان پرافتخار خواست تا ضمن حفظ ارتباط خود با قرآن ، در سنگر علم و دانش نیز کوشا و پویا باشند .
در ادامه این نشست حافظان و قاریان بشرح ذیل به معرفی و کسب رتبه و رشته خود پرداختند :
- آقای رضا زینی (قاری قرآن کریم) با کسب رتبه 12 در آزمون کنکور سراسری(رشته کامپیوتر)
- آقای امیر حسین شریفی زاده (حافظ کل قرآن کریم) با کسب رتبه 48 در آزمون کنکور سراسری(رشته انسانی)
- خانم هانیه رحیمی (حافظ کل قرآن کریم) با کسب رتبه 87 در آزمون کنکور سراسری
- آقای مجید باقری (حافظ کل قرآن کریم) با کسب رتبه 105 در آزمون کنکور سراسری
- خانمزینب شریفی (حافظ کل قرآن کریم) با کسب رتبه 165 در آزمون کنکور سراسری و رتبه 3 ایثارگران(مهندسی برق)
- آقای محمد جواد ربیعی (حافظ کل قرآن کریم) با کسب رتبه 180 در آزمون کنکور سراسری
- آقای سید علی جلالی (قاری قرآن کریم) با کسب رتبه 506 در آزمون کنکور سراسری(رشته ریاضی)
- آقای علی مستشاری راد (حافظ کل قرآن کریم) با کسب رتبه 706 در آزمون کنکور سراسری(رشته ریاضی)
- آقای محمد زینی (قاری قرآن کریم) با کسب رتبه 769 در آزمون کنکور سراسری(مهندسی برق)
- آقای ابوالفضل اناری (حافظ کل قرآن کریم) با کسب رتبه 1200 در آزمون کنکور سراسری
در پایان هدایای متبرکی به رسم یادبود به این قرآنیان پر افتخار اهداء گردید .