پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع):
پایگاه اورژانس حضرت عبدالعظیم(ع) به عنوان سی و سومین پایگاه اورژانس شهرستان ری با هدف تسریع خدمات رسانی به زائران و مجاوران در ضلع جنوبی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، افتتاح شد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در این آئین با بیان این که بر اساس آیه "و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا" هر کس انسانی را از مرگ نجات دهد گویا همه مردم را از مرگ نجات داده است، تصریح کرد: در روایات ائمه معصومین علیهم السلام به مساله نجات انسانها از گرفتاری ها توجه شده و ثواب آن را تا 10 حج و طواف خانه خدا ذکر کرده اند و همچنین در روایتی آمده است که دهها گرفتاری را از فرد نجات دهنده در قیامت رفع و دفع خواهند کرد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) خدمت رسانی و نجات جان انسانها را یکی از مهمترین و حیاتی ترین کارها در اسلام برشمرد و اظهار داشت: مجموعه کارها در اورژانس شامل همین خدمت گذاری به مردم بوده که کار بسیار ارزشمند و دقیقی است و مردم باید قدر شناس این نیروهای مخلص باشند و همکاری لازم را با آنها داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به برخی از مشکلات در اورژانس و رسیدگی به حادثه دیدگان، توصیه کرد: برخی از این مشکلات مربوط به مزاحمت های تلفنی است که باعث اتلاف وقت و نیروی اورژانس می شود و باید تمهیداتی اندیشیده شود تا این مساله حتی یک مورد هم اتفاق نیفتد و همچنین مسئولین با توجه به حساسیت و سختی کار اورژانس، رسیدگی به کادر این دستگاه خدمت رسان را به نحو احسن انجام دهند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با اشاره به ضرورت ایجاد پایگاه اورژانس برای خدمت رسانی به زائران و مجاوران این آستان، اظهار داشت: با توجه به برگزاری مناسبت های مذهبی در این آستان مقدس لازم بود تا پایگاه اورژانس در این آستان تاسیس شود که بحمدالله این کار انجام شد تا خدمت رسانی و امداد به مجاوران و زائرین با سرعت بیشتری صورت گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در ادامه به اهمیت مساله پیشگیری در اسلام اشاره و تصریح کرد: مردم هم باید با رعایت قوانین و مقررات در حوزه های مختلف از جمله رانندگی و رعایت بهداشت از برخی حوادث و بیماریها جلوگیری کنند و برای فرهنگ سازی این گونه امور توصیه می شود، صدا و سیما و خطبای نمازهای جمعه در توجیه مردم در این خصوص اقدام و راهنمایی های لازم را بعمل آورند.
محمد شکری، رئیس اورژانس شهرستان ری در این آئین با اشاره به ماموریت های اورژانس شهرستان ری در سال گذشته، اظهار داشت: در سال گذشته 364 هزار و 276 تماس با اورژانس شهرستان ری ثبت شد که از این تعداد 125 هزار و 427 مورد به اعزام آمبولانس و موتورلانس منجر شد که از این تعداد 43 هزار و 133 مورد به مراکز درمانی منتقل و مابقی به صورت سرپایی درمان شدند.
رئیس اورژانس شهرستان ری افزود: در سال گذشته 29 سورتی پروازی برای خدمت رسانی به آسیب دیدگان داشتیم و همین طور 112 عمل زایمان موفق و نیز احیا 325 نفر از ماموریت های سال گذشته اورژانس بوده است.