پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر ضمن گراميداشت سالروز شهادت علامه مرتضی مطهری و تبریک روز معلم در جمع آموزگاران و مسئولان مجتمع آموزشی حکمت نبوی اظهار داشت: در آموزههای دینی ما اولین معلم خداوند تبارک و تعالی است که در آغازین روز خلقت انسان به حضرت آدم (ع) تعلیم داد، رسالت اصلی انبیا هم بر اساس آیه (...يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَه...) ، معلمی و آموزش کتاب و حکمت بود تا بشر راه نجات را پیدا کند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به تاکید اسلام به ارزش علم و علم آموزی، بیان داشت: سلسله مراتب آموزش بشریت از خداوند متعال و انبیا و حضرات معصومین به معلمین می رسد و شما باید قدر خود را بشناسید و از این جایگاه ارزشمند برای نجات انسانها از جهالت استفاده کنید.
وی دانش آموزان را امانت الهی خواند و به معلمین توصیه کرد: باید این نسل که آینده سازان کشور هستند را به درستی پرورش دهید، چرا که در آینده رشد، تعالی و آبادانی کشور به دست این فرزندان است و آنها هستند که باید ارزشهای متعالی اسلام را در جامعه پیاده کنند.
رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در ادامه با بیان این که مسیر دین و نجات بشریت بر اساس عقلانیت، علم آموزی و دینداری بنا شده، اظهار داشت: اولین نگاه اسلام به مساله عقلانیت است و مرحوم شیخ کلینی(ره) در کتاب کافی اولین فصل آن را به باب عقل و جهل اختصاص داده و احادیث بسیاری وجود دارد که نشان می دهد، عقلانیت در اسلام و جامعه اسلامی یک اصل اساسی است و آنچه عقل حکم کند، شرع هم آن را تایید میکند.
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر با اشاره به موضوع علم و علم آموزی در اسلام، خاطر نشان کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) از همان ابتدای بعثت نسبت به علم و دانش تاکید ویژهای داشتند و بر اساس آموزههای قرآنی باید پردههای جهل و جهالت برداشته شود تا مردم به حقایق و واقعیتها برسند.
وی با بیان این که روش پیامبر اسلام (ص) این گونه بود که در انتخاب حلقه اهل ذکر و علم به حلقه علم توجه می کردند، اظهار داشت: ایشان با حضور در جمع افراد جویای علم و دانش، مردم را تشويق به علم آموزی می کردند، چرا که افراد جاهل خیلی زود فریب می خورند و از مسیر خارج می شوند.
نماینده ولی فقیه و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) محور سوم مورد تاکید اسلام برای نجات بشریت را دین و دینداری خواند و یاد آور شد که عقلانیت، علم آموزی و دینداری باید در کنار هم باشند.
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر با اشاره به تاسیس مجتمع آموزشی حکمت، تاکید کرد که هدف ما مدرسه داری نیست؛ بلکه توجه به موضوع عقلانیت و رشد فکری دادن به دانش آموزان است تا در آینده افرادی تربیت شوند که بتوانند امور مملکت را بدست گیرند و بر اساس عقلانیت و دانش و دینداری کشورمان را اداره و مدیریت کنند.
وی با بیان این که در مقوله علم و علم آموزی رقابت جدی با دنیا داریم، خاطر نشان کرد: به دلیل رژیم های پادشاهی فاسد در گذشته ایران، در حوزه علوم و فناوری همچنان با دنیا فاصله داریم و علیرغم پیشرفت های علمی باید گامهای بلندتری در این زمینه برداشته شود.
رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث با اشاره به تاثیر دین و ارزشهای اخلاقی در علم و دانش بشری، یادآور شد: اگر دانش، فاقد ارزشهای دینی و اخلاقی باشد منجر به جنایت هایی می شود که بنابر نقلی در یک روز با بمب اتمی استفاده شده توسط دولت آمریکا در هیروشیما ۱۲۰ هزار انسان در کشور ژاپن کشته شدند، امروز نیز شاهدیم حدود ۳۵ هزار زن، مرد و کودک فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی به شهادت میرسند و این دولت های به ظاهر متمدن از کودک کش حمایت می کنند.
نماینده ولی فقیه و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با تاکید بر اینکه بر اساس آموزههای اسلام، علم و دانش در خدمت دین و ارزشهای اخلاقی قرار دارد، اظهار داشت: برای همین است که مقام معظم رهبری فرمودند که تولید سلاحهای کشتار جمعی از لحاظ شرعی حرام است و اسلام چنین اجازهای به ما نداده است.
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر با یادآوری زحمات و مشقت هایی که پیامبر گرامی اسلام (ص) در طول رسالت خود برای هدایت مردم متحمل شدند، خطاب به معلمین اظهار داشت: اگر به دست شما یک نفر مانند شهید مطهری و مهندس چمران پرورش پیدا کند، برای به ثمر رسیدن عمر شما کافی است.