پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
جمعی از بسیجیان شهرداری تهران با حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) دیدار و گفتگو کردند.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در این دیدار اظهار داشت: در آموزه های اسلامی، هدف از خلقت شناخت خداوند و در مسیر حق حرکت کردن است و اگر این دو محقق گردد انسان هم در دنیا و هم در آخرت موفق و رستگار خواهد شد.
تولیت آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در ادامه با اشاره به حدیث شریف ثقلین افزود: نقشه راه را خداوند به وسیله قرآن و عترت پیامبر(ص) برای انسان ترسیم نموده و طبق این حدیث نورانی، اگر فردی به قرآن و فرمایشات پیامبر اسلام(ص) و اهلبیت علیهم السلام عمل کند هرگز گمراه نمی شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی از جوامع اسلامی به توصیه پیامبر اکرم(ص) در خصوص ملازمت قرآن و عترت عمل نکردند، عده ای قرآن را برای خود کافی دانستند و عترت را رها کردند و عده ای هم به عترت به صورت شعاری متمسّک شدند، یعنی شاید در ظاهر اذعان به محبت آل الله(ع) دارند اما به دستورات و آموزه های اهل بیت(ع) جامه عمل نمی پوشانند.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر ایجاد عدالت و توسعه ارزش های اخلاقی در جامعه را از اهداف دین مبین اسلام توصیف کرده و خاطر نشان ساخت: اسلام به دنبال آن بوده تا بستری را فراهم کند که موجب ارتقاء سطح فکری مردم شود و در نتیجه به واسطه مردمی با اندیشه های تکامل یافته، پایه های عدالت در جامعه استقرار یابد.
وی در ادامه با اشاره به محورهایی در خصوص شاخصه های لازم در جهت تحقق عدالت در جامعه به واسطه مردم اظهار داشت: در این مسیر اگر انسان بخواهد به کمال برسد باید هدف از خلقت خویش را بداند و به دنبال شناخت هرچه بیشتر قرآن و عترت پیامبر اکرم(ص) برود.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آموزه های اسلام در امور اجرایی در راستای برقراری عدالت در جامعه تصریح کرد: طبق بیان نورانی حضرت علی(ع) کارگزاران در جامعه اسلامی باید مسئولیت ها را امانت الهی بدانند و فردای قیامت نیز در خصوص عملکرد خود پاسخگو باشند. لذا همه مسئولین نسبت به رفتار و برخورد خود با مردم به ویژه اقشار ضعیف بسیار مراقبت کنند تا حقی از هیچ فردی ضایع نشود.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به نامه 53 نهج البلاغه معروف به عهد نامه مالک اشتر ابراز داشت: امام علی(ع) درباره ايجاد رابطه رحیمانه با مردم به مالک اشتر مي فرمايد که قلب خويش را لبریز محبّت به مردم قرار ده. حضرت در ادامه مردم را به دو گروه تقسیم میفرماید که يا برادر دينى تو بوده و يا انسان هايى هستند كه در آفرينش شبيه تو اند؛ در نگاه زیبای اسلام افراد تحت لوای حکومت دینی چه مسلمان و چه غیر مسلمان بايد حقوق آنها محترم شمرده شود.
وی خوش اخلاقی و برخورد صحیح را از دیگر آموزه های اسلامی در برخورد با مردم برشمرده و خاطر نشان ساخت: در مراجعات مردمی علاوه بر لزوم حسن خلق نباید میان فقیر و غنی فرق گذاشت و صاحبان قدرت و مکنت را به وساطه جایگاهشان گرامیداشت؛ زیرا در روایات در خصوص عقوبت این رفتارها وعده عذاب داده شده است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) افزود: هیچ گاه در مقابل کاری که برای مردم انجام می دهید، توقع جبران نداشته باشید و فقط برای رضای الهی به امور مردم برسید تا ان شاء الله خود خداوند مزد و پاداش شما را عطا کند.
وی با اشاره به آیه "...سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا" اظهار داشت : قرآن کریم می فرماید: آنهایی که عمل صالح انجام میدهند خداوند محبتشان را در دل مردم قرار میدهد؛ راز محبوبیت حضرت امام خمینی(ره) در اقشار مختلف مردم، اخلاص در عمل ایشان بود، آن رهبر فرزانه به دور از تجملات و در سادگی کامل سعیشان بر این بود که از امکانات دولتی هیچ استفاده ای نکنند و به اطرافیان خود نیز این موضوع را گوشزد می کردند و مقام معظم رهبری هم مانند حضرت امام در نهایت ساده زیستی زندگی می کنند که همه این ها روش ها و توصیه های اسلام است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر اسلام را دینی مترقّی و دارای ابعاد گوناگون برای زندگی بشر خوانده و گفت: در رسانه های مختلف جهان دائما موضوع حجاب و زن در نظام اسلامی مورد هجمه قرار میگیرد در حالی که خود موضوع وجوب حجاب در اسلام، دلیل بر اجتماعی بودن زن مسلمان است. زن با حجاب می تواند در تمامی زمینه ها حضور مؤثر داشته باشد.
وی در پایان خطاب به حاضرین یادآور شد: حال که خداوند توفیق خدمتگزاری مردم را به شما عنایت نموده قدر این فرصت را بدانید و هر روز با نیت خدمت خالصانه سرکار خود حاضر شوید و مطمئن باشید هر اقدامی در راستای خدمت به مردم انجام می دهید عبادت است.