پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
دکتر علیرضا لادن مقدم سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)، معاونین و مدیران این مرکز آموزشی با حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم (ع)، حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال زایی در کشور اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در سال های گذشته بارها بر موضوع پیوند صنعت و دانشگاه تأکید داشته و هدف ایشان از طرح این موضوع، حرکت دانشگاه ها به سمت علومی است که جامعه به آن نیاز دارد تا کمبودها برطرف گردد و البته این هدف هم اکنون تا حدودی با ایجاد شرکت های دانش بنیان این هدف رهبری محقق گردیده است.
وی افزود: با بررسی شرایط کنونی جامعه در می یابیم که بسیاری از مشکلات و چالش های اجتماعی ریشه در مسائل اقتصادی و از جمله بیکاری دارد و این در حالی است که ما جوانان نخبه، توانمند و با استعداد بسیاری در کشور داریم که اگر در مسیر درست از آن ها استفاده و از استعدادهای این عزیزان به خوبی بهره برداری شود بی شک به دست این جوانان بسیاری از معضلات کشور حل خواهد شد؛ در این راستا دانشگاه ها یکی بهترین مراکز برای پرورش و شکوفایی استعداد جوانان این مرز و بوم است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به پیشرفت های روزافزون کشور در بسیاری از زمینههای صنعتی، نظامی، هسته ای، پزشکی و... تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کشور به همت جوانان متخصص خود در زمینه های گوناگون به خودکفایی رسید اما همواره این توفیقات به دلیل ضعف تبلیغی و رسانه ای برای مردم و به ویژه نسل جوان تبیین و معرفی نگردیده است.
وی با تأکید بر اهمیت موضوع مهارت افزایی به ویژه مهارت های اثرگذار در جامعه خاطر نشان ساخت: جذب نخبگان و متخصصان مقیم خارج کشور یکی از راهکارهایی است که به وسیله آن می توان بر رشد و شکوفایی اقتصادی کشور و کاهش وابستگی به بیگانان از آن بهره برد.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیه " فَبِمَا رَحْمَه مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ " تصریح کرد: پیامبر اسلام دارای صفات نیکوی فراوان بودند اما خداوند در میان تمام این صفات پسندیده، صفت مهربانی را دلیل جاذبه پیامبر ذکر مینماید؛ بر این اساس ما باید با تأسی به پیامبر مکرم اسلام(ص) در فضای جامعه مهربانی را حاکم کنیم و همچنین در فضاهای آموزشی نیز بهترین روش برای جذب دانشجویان برخورد صمیمانه، عاطفی و مهربانانه است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به اهمیت موضوع استعدادیابی، خاطر نشان ساخت: در نظام آموزشی کشور باید در تمامی دوران تحصیل توجه بیشتری به استعدادهای برتر شود تا این استعدادها به شکوفایی برسند و اگر هم فردی برای ادامه تحصیل به خارج از کشور عزیمت کرد، خود را مدیون وطن خود و نظام بداند و بعد از فارغ التحصیلی جهت خدمت به مردم و جامعه به کشور بازگردد.
وی خلأ دینی و فکری و یأس از آینده را دو مسئله ای دانست که برخی جوانان ما امروز به آن مبتلا هستند و راه حل آن این است که شرایط اجتماعی، فرهنگی جامعه به گونه ای رقم بخورد که جوان ما آینده خود را روشن و تضمین شده احساس کند. جوانان ما تشنه اسلام ناب هستند و از بعضی تعابیر ناصواب از دین و برخی تنگ نظری ها گریزان اند؛ ما باید تلاش کنیم با تبیین اسلام حقیقی زمینه جذب هرچه بیشتر این عزیزان به دین را فراهم نماییم.
در این دیدار آقای دکتر لادن مقدم سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های فرهنگی، آموزشی، مهارتی و همچنین ظرفیت بالای حضور جوانان در این مرکز، به مهارت گرایی در دانشگاه ها و مراکز آموزشی بر مبنای منویات رهبر معظم انقلاب تأکید کرده و بر همکاری های مشترک فرهنگی، علمی و آموزشی با آستان مقدس اعلام آمادگی کرد.