پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم (ع):
آقای دکتر مظفر رئیس هیأت امناء مجتمع آموزشی حکمت نبوی همراه با هیأت امناء مجتمع، با حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی آستان مدّس حضرت عبدالعظیم (ع)، تولیت آستان مقدس در این دیدار ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد، حفظ و ارتقاء اینگونه مدارس در جامعه اظهار داشت: در شرایط کنونی ضرورت ایجاد مدارسی با رویکرد دینی بیش از گذشته احساس می شود چرا که اگر پشتوانه فکری، فرهنگی و دینی از انقلاب اسلامی و مردم گرفته شود؛ ما قطعا دچار خسران و زیان شدید خواهیم شد به خصوص اینکه ما با توطئه های روزافزون دشمنان اسلام و انقلاب در کشور مواجه هستیم.
وی افزود: بخش عمده مشکلات فرهنگی جامعه و عقب گرد نسل جوان در حوزه های دینی و همچنین چالش های ما در حوزه پوشش و حجاب، به دلیل عدم اقناع آنها، در حوزه های فرهنگی و مذهبی است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر، با اشاره به معضلات موجود فرهنگی در کشور تصریح کرد: متفکّرین و متدیّنین جامعه باید با طرح های نوین از دوران ابتدایی تحصیل دانش آموزان با تدبیر و نواندیشی، امور فرهنگی و تربیتی را مطابق با مبانی اسلامی برای نسل جوان تبیین کنند تا وقتی جوانان کشور ما به مرحله تحصیل در دانشگاه می رسند، از آفات فرهنگی پیش روی خود مصون باشند.
وی گفت: این مسئولیتی که شما عزیزان به عهده دارید بسیار حائز اهمیت است و آنچه کار شما را ارزشمندتر می کند، محرومیت منطقه ری است زیرا خیلی اوقات استعدادهای برتر از مناطق محروم برخواسته اند؛ لذا ضمن پاسداشت یاد و خدمات مرحوم آیت الله ری شهری، از همه عزیزان که در این راه اهتمام ویژه ای داشته اند تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم این مسیر شایسته به لطف الهی استمرار یابد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، با اشاره به لزوم استعدادیابی در نظام آموزشی کشور تصریح کرد: استعدادیابی و توجه به امور مهارتی در دانش آموزان دو اصل مهم در افزایش بهره وری در نظام آموزشی است؛ زیرا اگر آنچه دانش آموزان ما به صورت علمی دریافت می کنند به مرحله عمل و نتیجه نرسد، علوم ابتر می ماند. علاوه بر آن یکی از بزرگترین آفت های آموزشی زمان ما مدرک گرایی است و برای رفع این آفت باید به آموزش مهارت ها توجه جدی تری بشود.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیات قرآن همچون "لا اِکْراهَ فِی الدّین" و " إِنَّمَا أَنْتَ مُذَكِّرٌ لَسْتَ عَلَيْهِمْ بِمُصَيْطِرٍ" اظهار داشت: معلمان عزیز باید، دین را با همان آموزه هایی که در آیات و روایات معصومین علیهم السلام آمده، به دانش آموزان معرفی و ارائه کنند و با دوری از رفتارهای خشن و سخت گیرانه با دانش آموزان رفتار نمایند تا پیرایه هایی که در ذهن نوجوانان و جوانان ما نقش بسته، زدوده شود و اسلام پویا و مترقی به درستی برایشان ترسیم گردد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به روایت امام صادق(ع) که می فرمایند: "مردم را بغير زبان (بلكه با كردار) خود به اسلام دعوت كنيد" اظهار داشت: در نظام آموزشی کشور، باید دانش آموزان را نه فقط در گفتار، بلکه در عمل به سمت خیر و صلاح سوق دهیم؛ و از این رو لازم است دقت شود، اساتیدی که برای تدریس در مدارس دعوت به همکاری می شوند، افرادی باورمند به اسلام، نظام و انقلاب باشند، تا زمینه های انحراف در نظام آموزشی و دانش آموزان از بین برود.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به اهمیت امور پرورشی و فرهنگی در مدارس، خاطر نشان ساخت: تحصیل، تربیت و پرورش دانش آموزان، باید به گونه ای باشد که اگر حتی فردی برای ادامه تحصیل خود به خارج از کشور عزیمت کرد، خود را مدیون این کشور و نظام بداند و بعد از فارغ التحصیلی جهت خدمت به مردم و جامعه به کشور بازگردد؛ بنابراین اگر ما بتوانیم این باور را در نسل جوان پدید آوریم به موفقیت بزرگی دست یافته ایم.
وی افزود: من بر این باور هستم که آینده روشن کشور ما در حوزه های مختلف در گرو تربیت و آموزش صحیح افراد از سنین کودکی است؛ ما می توانیم با بکار بستن آموزه های دینی از دوره ابتدایی، آینده ای درخشان و توأم با پیشرفت و اقتدار را پیش روی جوانان قرار دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در پایان با اشاره به لزوم تربیت جوانان بر مبنای تقوای دینی تصریح کرد: علم و تقوا اگر در نظام آموزشی کشور همگام شود، نتیجه آن این خواهد شد که جوان ما در هر محیطی قرار گیرد، عقاید و اخلاقش دچار تغییر و آسیب نمی گردد و حتی خود، مبلّغ اسلام و انقلاب خواهد بود.
در این دیدار آقای دکتر مظفر رئیس هیأت امناء مجتمع آموزشی حکمت نبوی، به ارائه گزارشی از فعالیتهای آموزشی و فرهنگی مدارس حکمت نبوی و همچنین اقدامات این مجتمع آموزشی در جهت اجرای تکالیف ذکر شده در سند تحول راهبردي آموزش وپرورش، پرداخت.